محمد علی پیراسته اظهار کرد: در این مدت تعداد 31 هزار و 140 راس دام سبک، تعداد 805 راس گاو و گوساله، تعداد 80 نفر شتر و تعداد 96 راس شتر مرغ در این واحد ذبح شده و در سطح شهرستان های کاشان و آران و بیدگل توزیع شده است.
وی همچنین سلامت دام و توزیع گوشت سالم را از دغدغه های مهم سازمان عنوان کرد و گفت: ذبح دام و توزیع گوشت در کشتارگاه صنعتی دام کاشان تحت نظارت سه دامپزشک، ناظر ذبح شرعی و پس از طی مراحل مختلف تکمیلی نظیر پیش سرد و ... به منظور جلوگیری از بیماری های دام همانند تب کریمه کنگو بصورت اصولی و بهداشتی انجام می پذیرد.